Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa partioon! Viikkotoiminta alkaa pian

Syyskausi pärähtää aivan tuota pikaa käyntiin ja se tarkoittaa monelle Vartiovuoren Poikien jäsenelle paluuta tutun harrastuksen pariin. Moni kuitenkin myös aloittaa uutena ja nyt on mitä mainioin hetki liittyä mukaan olit sitten juuri käymässä koulupolulle tai vuosien jälkeen pohdit olisiko partio juuri sopiva harrastus sinulle.

Keskiviikkona 17.8. järjestetään tutustumistapahtuma klo 18.00 alkaen partiokololla (Kiviportintie 5, käynti kirkon takapihalta), jonne kaikki partiosta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Ohjelmassa on pientä partiohenkistä tekemistä ja paikan päällä saa vastauksia askarruttaviin kysymyksiin sekä apua jäsenhakemuksen täyttämiseen. Jäseneksi pääsee tekemällä hakemuksen verkossa: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9999105

Viikkotoiminta alkaa viikolla 34 (22.8. alkava viikko) ja toimintaryhmien kokousajat voi tarkistaa osoitteesta https://varpo.fi/kokousajat/. Viime kevääseen verrattuna joitakin muutoksia on jouduttu tekemään ryhmien kokousaikoihin.

Syksyn ohjelmassa on viikoittaisten kokousten lisäksi retkiä ja mahdollisesti muita tapahtumia, joista toimintaryhmien johtajat tiedottavat myöhemmin. Koululaisten syyslomalla (viikko 42) ei järjestetä viikkotoimintaa. Syyskausi päättyy yhteiseen joulujuhlaan 13.12., jota ennen on uusien sudenpentujen lupauksenantotilaisuus ja myyjäiset itsenäisyyspäivänä 6.12.

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhat jäsenet viettämään riemukasta partiosyksyä!

Terveisin,

Topias Kähkönen, lippukunnanjohtaja

lpkj@varpo.fi