Vartiovuoren Pojat
VarPo

Tervehdys VarPo sekä kotiväki!

Vuosi lähenee loppuaan ja pian on perinteisten itsenäisyyspäivämyyjäisten ja joulujuhlan aika.

Itsenäisyyspäivän myyjäiset 6.12.

Itsenäisyyspäivän myyjäiset järjestetään Vartiokylän kirkolla 6. joulukuuta klo 11-13 (Kiviportintie 5). Vartiovuoren Pojat myyvät perinteistä sinappia sekä kuuluisaa yli yön haudutettua hernekeittoa! Ennen myyjäisiä klo 10.00 vietetään jumalanpalvelusta, jossa nuorimmat sudenpennut antavat partiolupauksen. Myyjäisissä on mukana myös paljon muita alueen toimijoita.

Vielä voit auttaa varainhankinnassa tuomalla tyhjiä pilttipurkkeja kololle. Tarvitsemme purkkeja kipeästi sinappien purkittamiseen ja niitä voi tuoda ympäri vuoden, sillä temme sinappia myös ensi vuonna!

Sinappien ennakkovaraus

VarPon konjakkisinappi ja nro 1 ovat kuuminta tavaraa myyjäisissä! Varaukset on tehtävä myyjäisiä edeltävänä päivänä eli 5.12. ja sinapit on haettava myyjäisten aikana. Linkki varauslomakkeeseen: http://lyhyt.varpo.fi/sinappi

Joulujuhla 12.12.

Vartiovuoren Poikain hilpeä joulujuhla pidetään kolon edustalla tiistaina 12.12. kello 18 alkaen. Luvassa on ansioituneiden jäsentemme palkitsemista, lämmintä juotavaa ja purtavaa sekä tunnelmointia partiohengessä. Varaa mukaasi lämmintä säänpitävää vaatetta, partiohuivi, sekä paljon iloista joulumieltä ja tule koko perheen voimin nauttimaan tunnelmasta.

Partiotoiminta jää joulujuhlan jälkeen tauolle ja jatkuu joululoman jälkeen viikolla 3.

Jouluterveisin,

lippukunnanjohtaja Topias Kähkönen