Vartiovuoren Pojat
VarPo

Kevätkausi -24 lähenee loppuaan!

Hei VarPo ja huoltaja! Kevät on ollut tapahtumia täynnä mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kohta siirrymme kesätauolle kokouksien ja retkien osalta. Ennen sitä on kuitenkin vielä luvassa kevätjuhla. Lisäksi kesällä mennään Kimara-piirileirille. On myös hyvä suunnata katse jo tulevaan syksyyn ja laittaa seuraavat päivämäärät kalenteriin ylös:

Viimeiset kokoukset pidetään viikolla 21 eli 20.-23.5.

Kevätjuhla tiistaina 28.5. klo 18

Kevätjuhla järjestetään perinteiseen tapaan Vartiokylän Linnavuorella (Muinaislinnantien ja Linnavuorentien risteys). Ohjelmassa on muun muassa ikäkausimerkkien jakoa nuorimmille partiolaisille, huomionosoituksia ansioituneille jäsenille sekä kahvia ja pullaa. Juhlaan ovat tervetulleita niin kaikki VarPo:n jäsenet kuin huoltajatkin! Opastus Linnavuorelle lähtee partiokololta klo 17.30 niille, jotka eivät paikkaa entuudestaan tunne.

Kimara-piirileiri 26.7.-3.8 (sudenpennuille lyhyt Kimara 27.-30.7.)

Tervetuloa partioon-tapahtuma tiistaina 6.8. klo 18 Tapahtuma on suunnattu uusille 1. luokkalaisille ja muille partiosta kiinnostuneille. Tätä saa mainostaa! Varsinkin jos tuttavapiirissä on sellaisia, joita saattaisi kiinnostaa uusi harrastus! Tapahtumasta tiedotetaan lisää vielä lähempänä.

Syksyn ensimmäiset kokoukset alkavat viikolla 33 eli 12.8. eteenpäin Syksyn kokousajat päivitetään nettisivuille muutamaa viikkoa ennen kokousten alkamista.

Kevätterveisin, Juho Tiainen Lippukunnanjohtaja lpkj@varpo.fi