Siirry suoraan sisältöön

Kevätjuhla ja kevään tärpit 2022

Hei VarPo!

Kesä lähestyy, mutta ennen sitä tapahtuu vielä vaikka mitä. Kevätjuhlakutsun lisäksi löydät tästä tiedotteesta koonnin loppukevään ja kesän tapahtumista. Kesän jälkeen tulee jälleen syksy, joten syytä onkin jo laittaa kalenteriin myös syyskauden aloitus.

Kevätjuhla

Tervetuloa kevätjuhlaan tiistaina 24.5. klo 18.00 Vartiokylän Linnavuorelle (Muinaislinnantien ja Linnavuorentien risteys). Juhlan ohjelmassa on muun muassa ikäkausimerkkien jakoa nuorimmille partiolaisille, huomionosoituksia ansioituneille jäsenille sekä kahvia ja pullaa. Juhlaan ovat tervetulleita niin kaikki VarPon jäsenet kuin huoltajatkin! Opastus Linnavuorelle lähtee partiokololta klo 17.30 niille, jotka eivät paikkaa entuudestaan tunne.

Loppukevään ja kesän tapahtumat

Ennen kevätjuhlaa järjestetään vielä lippukuntaretki 20.-22.5. sekä vanhempainyhdistyksen järjestämät talkoot kämpällä retken päätteeksi. Kurkkaa retken tiedote

Sudenpennuille ja seikkailijoille järjestetään oma kesäleiri Hehku 9.-12.6. Tarpojien ja sitä vanhempien leiri Finnjamboree Kajo järjestetään 15.-23.7. Kajon ilmoittautuminen on päättynyt, mutta katso tästä Hehkun tiedote ja ilmoittautuminen.

Huomaa, että lippukuntaretken ja Hehkun ilmoittautuminen päättyy jo tämän viikon sunnuntaina 15.5.!

Kesätauko ja syyskauden aloitus

Kevätkausi päättyy kevätjuhlaan, jonka jälkeen toiminta jää kokouksien osalta kesätauolle. Viikkotoiminta jatkuu kesän jälkeen taas viikolla 34. Syyskaudenavaus ja partioon tutustumis- sekä ilmoittautumistapahtuma järjestetään 17.8., josta kannattaa vinkata jo nyt partiosta kiinnostuneille!

Keväisin terveisin,

Topias Kähkönen, lippukunnanjohtaja

lpkj@varpo.fi

050 596 4765

Ps. Kaipaatko vielä lisää leirejä kesään? Käy tarkistamassa Leirikesä ry:n järjestämät päiväleirit, joihin on vielä viimeisimmän tiedon mukaan tilaa muun muassa Itäkeskuksen alueella! www.leiri.fi/paivaleirit