Siirry suoraan sisältöön

SuSe-leiri Hehku 2022

Heinäkuussa tuleva finnjamboree KAJO vie tarpojat ja heitä vanhemmat partiolaiset mukanaan Hämeenlinnaan, niin vartiovuorelaiset sudenpennut ja seikkailijat saavat oman leirinsä. Vartiovuoren lippukunnat järjestävät yhdessä Hehku- suseleirin omalla kämpällämme Korpitörmässä!

Leiri pidetään 09.06.-12.06.2022 ja leiriaika on sama sudenpennuille ja seikkailijoille. Ilmoittautuminen tapahtuu kuksan kautta osoitteesta; kuksaan.fi/50592. Ilmoittauduthan mukaan 15.5. mennessä! Ilmoittautumisajan umpeuduttua leirille ei voi enää ilmoittautua mukaan, joten kannattaa ilmoittautua heti tietäessään pääsevänsä leirille! Leirille ilmoittautuminen on sitovaa, mutta ilmoittautumisen voi kuitenkin perua syystä tai toisesta 15.05. asti.

 Mikäli osallistumisen joutuu perumaan myöhemmin sairauden takia, voi lääkärintodistuksella hakea osallistumismaksun partiovakuutuksesta. Samoin mikäli leiriläinen joutuu lähtemään kesken leirin kotiin sairauden takia, voi korvausta leirimaksusta hakea partiovakuutuksesta. Näissä tilanteissa toimintaohjeita saa leirinjohtajilta.

Leirille kuljetaan vanhempien kyydeillä ja siksi toivomme, että muistaisitte ilmoittaa mahdollisista kyydeistä ilmoittautuessa. Torstaina leirille lähdetään perheiden kyyditse klo 8:00 kololta ja sunnuntaina haku leiriltä on klo 12:00.

Leirimaksu on 30€ kaikille partiolaisille. Leirimaksujen avulla katetaan ohjelma- ja ruokakustannukset. Laskut leiristä lähtevät osallistujille/heidän huoltajilleen ilmoittautumisen päätyttyä.

Toivottavasti näemme mahdollisimman monta VarPoa ja VarTyä leirillä!

Leiriä jo kovasti odottaen

Onni Niemi

onni.niemi@varpo.fi
+358 443040808