Siirry suoraan sisältöön

Viimeisiä viedään ennen kesälomaa

Kevätkauden päätös: Tervetuloa kevätjuhlaan!
Hei VarPo!
Kesä lähestyy, mutta ennen sitä vielä retkeillään koko lippukunnan voimin. Kesällä järjestetään myös lippukunnan oma kesäleiri. Kesän jälkeen tulee jälleen syksy, joten syytä onkin jo laittaa kalenteriin myös syyskauden aloitus.


Kevätjuhla


Tervetuloa kevätjuhlaan tiistaina 30.5. klo 18.00 Vartiokylän Linnavuorelle (Muinaislinnantien ja Linnavuorentien risteys). Juhlan ohjelmassa on muun muassa ikäkausimerkkien jakoa nuorimmille partiolaisille, huomionosoituksia ansioituneille jäsenille sekä kahvia ja pullaa.
Juhlaan ovat tervetulleita niin kaikki VarPo:n jäsenet kuin huoltajatkin! Opastus Linnavuorelle lähtee partiokololta klo 17.30 niille, jotka eivät paikkaa entuudestaan tunne.


Loppukevään ja kesän tapahtumat


Ennen kevätjuhlaa järjestetään vielä lippukuntaretki 26.-28.5. Ilmoittautuminen sulkeutuu jo 21.5. ja ilmoittautua voi täältä: http://lyhyt.varpo.fi/lpk-retki23


Lippukunnan kesäleiri järjestetään 24.-30.7. Sudenpennuille leiri on hieman lyhyempi ja päättyy jo 27.7. Leirin ilmoittautuminen päättyy 30.6. ja ilmoittautua voi täältä: lyhyt.varpo.fi/areena2023


Kesätauko ja syyskauden aloitus
Kevätkausi päättyy kevätjuhlaan, jonka jälkeen toiminta jää kokouksien osalta kesätauolle. Viikkotoiminta jatkuu kesän jälkeen taas viikolla 33 eli 14.8. alkaen. Syyskaudenavaus ja partioon tutustumis- sekä ilmoittautumistapahtuma järjestetään alustavasti edeltävällä viikolla 9.8.2023, josta kannattaa vinkata jo nyt partiosta kiinnostuneille!


Keväisin terveisin,
Topias Kähkönen, lippukunnanjohtaja
lpkj@varpo.fi